top of page

ONS TROUWALBUM


Wat gaat de tijd toch razend snel!! Wij zijn inmiddels dik 3 maanden getrouwd! Alle foto's hebben wij van Inge Pieck ontvangen en heb ik daarna uitgezocht en verwerkt in een album. Een moeilijk maar erg leuk klusje!

Ik maak graag fotoalbums, ze zijn een fijne herinnering aan vakanties en bijzondere gebeurtenissen.

Mijn albums bestel ik altijd bij Profotonet omdat ik erg tevreden ben over de kwaliteit en omdat de mogelijkheden qua kaften er eindeloos zijn. Ontwerpen doe je eenvoudig via hun handige editor op de site.


De Premium fotoboeken van Profotonet worden met vlakliggende pagina's geleverd, wat ik altijd heel erg mooi vind! Het zorgt ervoor dat je linker- en rechterpagina één geheel vormen. Ook is het mogelijk om je fotoalbum te personaliseren met moderne lasertekst of klassieke embossing met goud of zilver folie.


Ik koos een 25x25 afmeting voor het album en hij telt maar liefst 70 pagina's! De foto's zijn gedrukt op verdikt Fujifilm HD album papier en de kaft heeft een prachtige linnen uitstraling in de kleur Palm. Ook bestelde ik er een handige bewaarbox bij, zodat het album door de jaren heen ongedeerd zal blijven.


Ben jij ook pas getrouwd? Heb je net een mooie reis achter de rug? Of zijn jullie misschien wel ouders geworden?

Maak je herinneringen tastbaar met een prachtig album van Profotonet. Met de code LEANNE25 krijg je nu 25% korting op alle Premium en Premium Plus fotoboeken. Let op! De kortingscode is eenmalig te gebruiken en is geldig t/m 31 december 2023.

TIPS VOOR HET MAKEN VAN JE TROUWALBUM:

  1. Maak je trouwalbum direct na het ontvangen van je foto's. Je loopt dan niet het risico dat het een langer termijn project wordt. Daarnaast zit je dan waarschijnlijk nog helemaal met je hoofd in de sfeer van de bruiloft en hierdoor hou je dat gevoel nog langer vast.

  2. Bepaal de volgorde van de foto's. Het is fijn als de foto's het verhaal van jullie trouwdag van begin tot het eind vertellen en niet door elkaar staan. Zo beleef je jullie dag telkens opnieuw!

  3. Maak je trouwalbum in dezelfde sfeer als de bruiloft. Had jullie bruiloft een kleurenthema of misschien wel een mooi trouwlogo? Het is erg leuk als dit bijv. op de kaft van het album terug te zien is.

  4. Wissel liggende en staande foto's met elkaar af. Hetzelfde geldt voor kleur en zwart/wit foto's, kleine en grote foto's.

Heel veel succes plezier tijdens het ontwerpen!


Comments


bottom of page