top of page

Een Uniek Kijkje in Onze Betoverende Trouwdag


Fotografie: Inge Pieck


Vandaag neem ik jullie mee op een reis door de laatste herinneringen aan onze bijzondere trouwdag.

Bijna vier maanden geleden zetten we de eerste stap in ons huwelijksavontuur, en sindsdien prijkt er een schitterende blog over onze dag op de gewaardeerde website van Girls of Honour. Een oprecht eerbetoon!

Maar ik wilde hier ook graag alle details met jullie delen, inclusief foto's die nog niet eerder ergens te zien waren!

In eerdere verhalen nam ik jullie al mee in mijn zoektocht naar de perfecte jurk en het begin van onze trouwdag. Vandaag onthul ik het vervolg van deze betoverende dag...


CEREMONIESETTING EN BLOEMEN

Wij vonden het erg belangrijk om deze speciale dag in ons leven te delen met de mensen die ons het meest dierbaar zijn en daarom kozen we ervoor om dit intiem te vieren met een select gezelschap.


De adembenemende bloemencreaties hadden wij toevertrouwd aan de getalenteerde Femke van Pracht en Praal uit Baarle-Nassau. Haar vakmanschap bracht onze droom tot leven! De weelderige backdrop bestond o.a. uit pioenrozen, Engelse rozen, delphiniums en vingerhoedskruid. In mijn bruidsboeket verwerkte ze tevens mijn favoriete lelietjes-van-dalen.


Al onze gasten werden verwelkomd met een drankje en vonden daarna hun plaats door middel van de zelfgemaakte naamkaartjes met zegel en groen zijde lint.

THE FIRST LOOK

Op onze grote dag kozen we ervoor om elkaar pas tijdens de ceremonie voor het eerst te zien, zodat de verrassing tot het allerlaatste moment bewaard bleef. Ik werd begeleid door mijn dierbare opa, die mij liefdevol aan mijn vader overhandigde, en samen liepen we mijn laatste meters als Leanne Verdonk.

Toen onze blikken elkaar ontmoetten, voelde ik een golf van emoties door me heen gaan.

Liefde, geluk, trotsheid en een zweem van zenuwen.

Dit magische moment zal voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven.

Een lach verscheen op de gezichten van onze gasten toen halverwege het gangpad mijn sluier werd gegrepen door een ondeugende windvlaag....


Gelukkig werd mijn sluier vakkundig en snel door de bruidsmeisjes terug in mijn haren gestoken.

Leuk detail... Onze hond Beer was aanwezig tijdens de ceremonie en ondanks onze zenuwen over zijn aanwezigheid, gedroeg hij zich geweldig. Onze stoere viervoeter straalde tijdens de ceremonie als ringendrager.


MUZIEK TIJDENS DE CEREMONIE

Muziek is echt de kers op de taart tijdens een ceremonie, het zet de toon en brengt emotie over. We waren helemaal weg van de akoestische live muziek die werd gespeeld door We are Moov. Hier is de playlist die onze ceremonie zo speciaal maakte:


Binnenkomst bruid: Ja - Guus Meeuwis

Intermezzo: Top of the World - Carpenters

Tekenen akte: Let's stay together- Al green

Einde ceremonie: Signed, sealed, delivered (I'm yours) - Stevie Wonder


ITEMS VAN SENTIMENTELE WAARDE

De ceremonie had zoveel persoonlijke betekenis! Ik droeg de trouwring van mijn overgrootmoeder, een waardevolle erfenis van liefde door de generaties heen. Aan mijn boeket hing een foto van mijn opa, die er helaas niet meer bij kon zijn. Zijn aanwezigheid werd op deze manier geëerd.


ONZE GELOFTEN

Het was voor ons belangrijk om enkele intieme momenten in onze dag in te lassen, zodat we alles nog bewuster konden ervaren. Meteen na de ceremonie hadden we zo'n speciaal moment gepland voor het uitspreken van onze geloften.We kozen ervoor om dit niet tijdens de ceremonie te doen. Voor ons voelde dit als een heel persoonlijke aangelegenheid die we graag met z'n tweetjes wilden beleven. Het was een prachtig, intiem moment dat we voor altijd in ons hart zullen koesteren.Na het uitspreken van onze geloften voegden we ons weer bij onze gasten. De borrel en het proostmoment vonden plaats te midden van het zacht wuivende fluitenkruid, in de prachtige boomgaard van Domaine d'Heerstaayen.

Met een sprankelende coupe prosecco in de hand, heften we het glas. Daarna was het de tijd aangebroken om de taart aan te snijden.


De bruidstaart werd verzorgd door Cake5 en bestond uit 3 lagen. We hadden de taart van tevoren zorgvuldig besproken en geproefd. De vulling bestond uit een luchtige cake met daartussen Zwitserse room en sappige frambozen. De taart viel zo in de smaak bij onze gasten dat sommigen zelfs twee stukken hebben geproefd!

De buitenkant was afgewerkt met witte botercrème, eetbaar bladgoud en nonchalante handgeschilderde bloemen.DINER IN DE ORANGERIE

Het diner vond plaats in de schilderachtige orangerie van Domaine d'Heerstaayen. De tafels waren gedekt met een serene combinatie van wit en blauw. De bloemen waren meer dan we ooit hadden durven dromen!


MENU DOOR HEERLIJK EN HECHT

Het diner, bereid door de lieve meiden van Heerlijk & Hecht was puur genieten!

De eerste gang bestond uit mijn lievelingsgerecht: carpaccio. Het hoofdgerecht was geïnspireerd door de Italiaanse keuken met gerechten als risotto, cannoli, salade met peer, gamba's, biefstukpuntjes en nog veel meer lekkers. Yummy!GOLDEN HOUR SHOOT

De avondzon zorgde voor een prachtige gouden gloed, vlak na het diner. Dus besloten we nog even op pad te gaan met Inge en Brian, de fotograaf en videograaf, om een paar laatste foto's en beelden te maken.


EEN FEESTELIJK EINDE

De avond viel en de sterrenhemel verscheen als een fonkelend deken boven ons. Dansend onder de sterren,

omringd door onze dierbaren, voelden we de magie van het moment. De vuurkorf zorgde voor warmte en sfeer, terwijl de drankjes rijkelijk vloeiden. De mannen van Bombanaranja zorgden met hun instrumenten voor feestelijke klanken, waardoor onze gasten de hele avond bleven genieten. Het was een passende afsluiting van een geweldige dag!


Inmiddels is onze trouwfilm ook te bekijken op het Youtube account van Duchateau media klik hier!


ALLE LEVERANCIERS OP EEN RIJTJE:

Videograaf: Duchateau Media

Taart: Cake5

Trouwambtenaar: Andra trouwt

Haar en Make-up: Esther van ’t Zelfde

Muziek ceremonie: Moov music

Muziek naborrel: Bombanaranja
Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page