top of page

Algemeen

 

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Leanne Verdonk en de geleverde diensten van Leanne Verdonk. Leanne Verdonk behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

 

Leanne Verdonk besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Leanne Verdonk is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Leanne Verdonk een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

 

Deze website, webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Leanne Verdonk. Zonder schriftelijke toestemming van Leanne Verdonk is het niet toegestaan materiaal van deze webshop/webshop te kopieren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Leanne Verdonk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

bottom of page